Ingen vanlig blogg
21768
post-template-default,single,single-post,postid-21768,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Ingen vanlig blogg

Ingen vanlig blogg

Det här kommer inte vara en blogg i vanlig bemärkelse utan ett ställe jag använder för att samla material och planeringar som jag skapar inför min egen undervisning. Ni är självklart välkomna att använda materialet om ni vill, det ligger under creative commons licens precis som Superhjälparnas övriga material. Vårterminen 2018 kommer jag att ha två årskurs 6 i svenska som andraspråk och engelska och materialet kommer således fokusera på dessa ämnen.

4 Comments
 • Sofia Jönsson

  juni 26, 2018at7:28 f m Svara

  WOW! Upptäckte Superhjälparna igår, så himla fint och bra material. Jag som nyexaminerad lärare behöver tips och material till mitt kommande klassrum så detta hjälper mycket.
  TACK 😀

  • Maddeadmin

   juli 4, 2018at9:11 e m Svara

   Vad kul att höra, det inspirerar!

 • Abtisam

  juni 28, 2018at8:12 e m Svara

  Hej
  Jag är väldigt intresserad och nyfiken och vill jobba med dina material, men jag har viktig fråga om hur börja man introducera din tema? tex,Är en bok kan man läsa innan!

  • Maddeadmin

   juli 4, 2018at9:06 e m Svara

   Hej, tyvärr har vi inget introduktionsmaterial än. Fast vi vill gärna göra en bok som förmedlar tanken med Superhjälparna, det hade varit väldigt roligt. Vi jobbar dock på en grej som skulle kunna vara lite av en introduktion, förhoppningsvis släpper vi den nu under sommarlovet, topphemligt än så läge dock 🙂

Post a Comment

åtta − två =